arrow

events

Zbulo Talentin

January 13th, 2016

Zbulo Talentin

Zbulo Talentin

Të mërkurën, më 13 janar, klubi i Artit dhe Kulturës do të organizojë një forum të hapur me aktoren shqiptare, znj. Markela Dede. 
Znj. Dede do të zhvillojë një bisedë interaktive me studentët për t’i inkurajuar që të zhvillojnë dhe përdorin talentet që mund të posedojnë. Studentët që janë të interesuar në aktrim dhe teatër janë të inkurajuar ti bashkohen këtij aktiviteti.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share