arrow

events

Trajnimi "Game Zone"

April 24th, 2017

Trajnimi

Trajnimi "Game Zone"

Klubi i Inovatorëve organizon një trajnim dhe konkurs për të gjithë të apasionuarit e lojrave në platformat iOS dhe Android. Pjesëmarrësit do të trajnohen nga specialistë të fushës çdo të shtunë për 5 javë duke filluar nga data 29 prill.
Pjesëmarrësit do të krijojnë skuadrat e tyre të përbëra nga 3-5 pjesëtarë.
Në fund të aktivitetit do të kenë krijuar lojën e tyre e cila do të shpërndahet në marketin Google Play dhe do të jetë e aksesueshme nga të gjithe përdoruesit e Android. Gjithashtu, skuadrat do të konkurrojnë me njëra-tjetrën për çmimin e lojës më të mirë dhe për çmime të tjera speciale të vlerësuara nga një juri profesionale.

Regjistrohuni këtu

Tarifa: 1000 ALL/person
Afati i pagesës së tarifës: 27 prill 2017

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share