arrow

events

Qendra Sociale dhe Departamenti i Arkitekturės sė Universitetit Epoka nė Revistėn Uncube

October 23rd, 2014

Qendra Sociale dhe Departamenti i Arkitekturės sė Universitetit Epoka nė Revistėn Uncube

Qendra Sociale dhe Departamenti i Arkitekturės sė Universitetit Epoka nė Revistėn Uncube

Kritiku i arkitekturës Andreas Ruby krahason ndërtesën e Qendrës Sociale të universitetit Epoka me Shkollën e Arkitekturës së Nantës në numrin 26 të revistës dixhitale Uncube “School’s Out”.

Në një ese të titulluar “Ndërtesa ku mëson, ndërtesa nga të cilat mëson”, ai shkruan mbi dy përqasje të ndryshme të projektimit të shkollave të arkitekturës: e para nga Lacaton & Vassal, dhe e dyta nga CoRDA (Qendra e Kërkimit dhe Projektimit në Arkitekturë) së bashku me Zambak Architects.

http://www.uncubemagazine.com/magazine-26-14231695.html#!/page1

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share