arrow

events

Panairi i Tretė i Karrierės

April 8th, 2016

Panairi i Tretė i Karrierės

Panairi i Tretė i Karrierės

Dekanati i Studentëve i Universitetit Epoka organizon më 26 prill 2016 Panairin e Tretë të Karrierës, një aktivitet i cili ka për qëllim t'u ofrojë studentëve dhe të diplomuarve të Universitetit Epoka mundësinë e punësimit.
Më shumë se 45 kompani që operojnë në tregun shqiptar, do të jenë pjesë e këtij eventi.
 
Data: 26 prill 2016
Ora: 11:00
Vendi: Universiteti Epoka, Godina A

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share