arrow

events

Info Day

January 12th, 2016

Info Day

Info Day

Ditën e mërkurë më 13 janar klubi “Academics” në bashkëpunim me Zyrën e Planifikimit të Karrierës do të organizojnë një ditë informative në lidhje me programet që ofrojnë bursa studimi për jashtë vendit. Studentëve do t’u shpjegohet me detaje në lidhje me dokumentet, provimet dhe kriteret e nevojshme për të aplikuar në këto programe dhe universitetet perkatëse. Programet që do të shpjegohen më në detaje janë Erasmus+ dhe bursat që ofrohen nga shtete dhe universitete të ndryshme. 
Kryesisht Studentëve të vitit të tretë iu këshillohet që të marrin pjesë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share