arrow

events

Fushata e dhurimit tė librave

March 29th, 2016

Fushata e dhurimit tė librave

Fushata e dhurimit tė librave

"Klubi Book Lovers dhe klubi Sensitive Society në bashkëpunim me Këshillin Studentor të Universitetit Epoka kanë hapur fushatën e dhurimit të librave për të ndërtuar biblioteka në shkollat e Tiranës. 23 prill njihet si dita Botërore e Librit dhe e të Drejtave të Autorit. Qëllimi i kësaj fushate është theksimi i vlerave dhe rëndësisë së librit dhe të lexuarit dhe përcjellja e tyre tek të rinjtë.
Duam të arrijmë çdokënd që kërkon të frymëzojë kuptueshmërinë, dialogun dhe tolerancën te brezat e ardhshëm për një të ardhme më të ndritur."

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share