arrow

events

Ditėt e Orientimit

October 18th, 2016

Ditėt e Orientimit

Ditėt e Orientimit

Të dashur student,
Me kënaqësi ju ftojmë të merrni pjesë në “Ditët e Orientimit” të vitit akademik 2016-2017. Ditët e orientimit do të jenë më datë 20 dhe 21 tetor sipas departamentit tuaj përkatës. Në programin e orientimit do të marrin pjesë zyrat administrative që janë: Dekanati i Studentëve, Zyra e Regjistrimeve, Zyra e Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Zyra e IT dhe Departamenti juaj përkatës.
Për të parë oraret e transportit, ju lutem klikoni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share