arrow

news

Njoftim mbi ndyshime nė procesin e regjistrimit nė raundin e dytė

October 12th, 2016

Njoftim mbi ndyshime nė procesin e regjistrimit nė raundin e dytė

Njoftim mbi ndyshime nė procesin e regjistrimit nė raundin e dytė

Njoftim mbi ndyshime në procesin e regjistrimit në raundin e dytë në të gjitha programet Bachelor si dhe në programin e integruar 5-vjeçar në Arkitekturë
Raundi i Dytë
Brenda datës 16 tetor kandidatët kryejnë regjistrimin përfundimtar në programin e studimit ku rezultojnë fitues, në të kundërt humbin të drejtën për t'u regjistruar në fazat e mëtejshme të parashikuara më poshtë në programet e studimit ku ata rezultonin fitues gjatë raundit të dytë
17-18 tetor kandidatët kryejnë regjistrimin përfundimtar në programin e studimit ku rezultojnë fitues pas zbritjes së vijës së fituesit të fundit të fazës pararendëse për shkak të mos regjistrimit gjatë asaj faze brenda datës 16 tetor 2016, në të kundërt humbin të drejtën për t'u regjistruar në fazën e mëtejshme të parashikuar më poshtë në programet e studimit ku ata rezultonin fitues në këtë fazë.
19-20 tetor kandidatët kryejnë regjistrimin përfundimtar në programin e studimit ku rezultojnë fitues pas zbritjes së vijës së fituesit të fundit të fazës pararendëse për shkak të mos regjistrimit gjatë asaj faze brenda datës 18 tetor 2016.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share