arrow

news

Manuali viziv mbi regjistrimet e raundit tė dytė

October 10th, 2016

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka përgatitur manualin viziv për procedurën dhe afatet e regjistrimeve gjatë raundit të dytë.
Të gjithë kandidatët janë të lutur të ndjekin me vëmendje udhëzimet dhe afatet e përcaktuara për një regjistrim të suksesshëm gjatë raundit të dytë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share