Home    l    Contact    l    Webmail    l    Shqip
 
 
 
  Fituesit e provimit të pranimit
 
Quicklinks
 
Informacion për studentët e ardhshëm

Fituesit e provimit të pramimit

Lista e fituesve

Kthehu prapa
IDI BALLA ARKITEKTURE
IGLI KARANÇA INXHINIERI NDERTIMI
IGLI BETI ADMINISTRIM BIZNESI
IGLI TARTARAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
IGLI KILA EKONOMIKS
IHLAS BASHA INFORMATIKE EKONOMIKE
ILDA AGOLLI FINANCE-BANKE (SHQIP)
ILDA HOXHA FINANCE-BANKE (SHQIP)
ILIR NASUFI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ILIR MURRIZI FINANCE-BANKE
ILJADA BRAHIMAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ILVA PETANI INFORMATIKE EKONOMIKE
IMELDA HOXHA INFORMATIKE EKONOMIKE
INA KICA INXHINIERI NDERTIMI
INA BOÇI FINANCE-BANKE
INA PAPAJANI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
INA MURATAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
INDRIT NALLBANI INFORMATIKE EKONOMIKE
INDRIT KURTBEGU INXHINIERI NDERTIMI
INDRIT GJETA INXHINIERI NDERTIMI
INDRIT ARKAXHIU EKONOMIKS
INDRIT SHIRA ARKITEKTURE
INES ILNICA EKONOMIKS
INESA GISHTO ARKITEKTURE
INKLIDA ALLKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
IRA SHYTI INFORMATIKE EKONOMIKE
IRDJAN ALLIU INXHINIERI NDERTIMI
IRENA DUKA EKONOMIKS
IRFAN TROSHANI INXHINIERI NDERTIMI
IRIDA DAJTI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
IRIDA SALIASI FINANCE-BANKE (SHQIP)
IRIS KRUJA FINANCE-BANKE
IRIS MYFTIU FINANCE-BANKE (SHQIP)
IRIS MANÇI ARKITEKTURE
IRISA PEPA INXHINIERI NDERTIMI
IRISI FEKOLLARI EKONOMIKS
IRMA GURI EKONOMIKS
IRON RUSTANI FINANCE-BANKE (SHQIP)
IRSINAJDA MURATI ARKITEKTURE
IRTA DIBRA ARKITEKTURE
IRVI HOXHA INXHINIERI NDERTIMI
ISA ÇALA INXHINIERI NDERTIMI
ISILA KOPLIKU INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ISMAIL MUZHAQI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ISTRIVA BALLA FINANCE-BANKE
ISUERT MJALTI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ISUF ALLA INFORMATIKE EKONOMIKE
IVA GJOLLI INFORMATIKE EKONOMIKE
IVA PLEPI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
IVJAN NELA EKONOMIKS
IZAORA HOXHA ARKITEKTURE
IZMERALDA REXHA EKONOMIKS
IZMIR SHKURTI INXHINIERI NDERTIMI
IZMIRA PIRANIQI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
IZMIRA KASTRATI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JANI HAVALE INXHINIERI KOMPJUTERIKE
JASMINA HALILI EKONOMIKS
JETMIR HOXHA INXHINIERI NDERTIMI
JETON LLESHI INXHINIERI NDERTIMI
JOANA BESHAJ INFORMATIKE EKONOMIKE
JOANA BEGU ADMINISTRIM BIZNESI
JOANA NUSHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JOHANA RUCI ADMINISTRIM BIZNESI
JOLA LLOZHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JOLA GREMBI EKONOMIKS
JON RAPI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JONA SHKURTI ARKITEKTURE
JONA DULI FINANCE-BANKE
JONA DERVISHI FINANCE-BANKE
JONA RAPI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JONA ALIJAJ INFORMATIKE EKONOMIKE
JONA ATKI FINANCE-BANKE (SHQIP)
JONIDA BALLIU FINANCE-BANKE
JONIDA LASKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JONIDA MOLLAYMERI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JONIDA HYLVIU EKONOMIKS
JONIDA CEKAJ EKONOMIKS
JONIDA MEZANI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JORA BANDA FINANCE-BANKE (SHQIP)
JORGIS SOLLAKU INXHINIERI KOMPJUTERIKE
JORIN ASLLANI EKONOMIKS
JORINA MENKSHI FINANCE-BANKE (SHQIP)
JOZEFA NIKOLLA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JULIANA LALAJ ARKITEKTURE
JULIANA OSMANLLARI ARKITEKTURE
JULINDA DIKA ARKITEKTURE
JULIS LLËNGA INXHINIERI NDERTIMI
JULJAN LLESHAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
JULJANA GJONAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
JUNADA LOÇKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
JUNADA BREGU ADMINISTRIM BIZNESI
JURGEN SHTËMBARI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
KADRI SHEHU SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KADRI DEMA EKONOMIKS
KALINE SHEHAJ ADMINISTRIM BIZNESI
KAMELA BULLARI INXHINIERI NDERTIMI
KAMELA SINO ARKITEKTURE
KEJSI BUTKA INFORMATIKE EKONOMIKE
KEJSI SUBASHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KETI BEKA INFORMATIKE EKONOMIKE
KETI GOLLOSHI EKONOMIKS
KEVIN LLANAJ ADMINISTRIM BIZNESI
KIDUINA ZAKA FINANCE-BANKE
KIMETE BIÇAKU SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KISJANA KALECI EKONOMIKS
KLAJDI SHAHINI INXHINIERI NDERTIMI
KLAJDI SALLAKU EKONOMIKS
KLAJDI MEÇOLLARI INXHINIERI NDERTIMI
KLAJDI PUKA ARKITEKTURE
KLARA ÇIPA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
KLARIDO ZYBERI INFORMATIKE EKONOMIKE
KLAU OGRENAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
KLAUDIA LEÇINI INFORMATIKE EKONOMIKE
KLAUDIA XHELAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KLAUDIO PASHAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
KLAUDJA TELHAJ EKONOMIKS
KLAUS BELICA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
KLEDIA VATA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KLEDJA MEHJA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KLEIDA PASHO SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KLEJDAKL LILAMANI EKONOMIKS
KLEVIN DELIMETA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
KLEVIS RUÇI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
KLODJAN GAÇE FINANCE-BANKE
KLOTILDA KRAJA INFORMATIKE EKONOMIKE
KOSTANDIN BANO SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
KRENAR URUÇI INXHINIERI NDERTIMI
KRISTI LAKO INFORMATIKE EKONOMIKE
KRISTIANA MANO FINANCE-BANKE
KSANA DAJA FINANCE-BANKE
KUJTIME QERIMI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LAUDENA SHËMILI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LAUNORA DOMA EKONOMIKS
LEDI ON ZOKU FINANCE-BANKE (SHQIP)
LEDINA TURTULLI FINANCE-BANKE (SHQIP)
LEJDA BUBEQI ARKITEKTURE
LEJDI HOXHA FINANCE-BANKE
LEME HAJDARI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LENIDA HYKA FINANCE-BANKE
LEONARD MAKSUTI INXHINIERI NDERTIMI
LEONARD HOXHA INXHINIERI NDERTIMI
LEONARD QINAMI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
LEONARDO KOLTRAKA EKONOMIKS
LIDE MANUSHI FINANCE-BANKE
LIMONE ROSA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
LINDITA SINAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LINDJA KALECI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LIRDI CANI INFORMATIKE EKONOMIKE
LIRIDONA SADIKAJ FINANCE-BANKE
LIRIDONA BAÇINOZI FINANCE-BANKE
LIRIDONA NEZAJ EKONOMIKS
LIRIDONA ALIAJ ADMINISTRIM BIZNESI
LIRIE DINA EKONOMIKS
LISENA VRANIÇI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
LISIER MURATI INXHINIERI NDERTIMI
LIVIA ÇAPI INFORMATIKE EKONOMIKE
LIVIA JUKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LOREDANA MANAJ INXHINIERI NDERTIMI
LORELA PJETËRGJOKAJ FINANCE-BANKE
LORELA MANJANI FINANCE-BANKE
LORELA SULA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LORELA KARBUNARA FINANCE-BANKE
LOREN REÇI FINANCE-BANKE (SHQIP)
LORENA HYSNELI FINANCE-BANKE (SHQIP)
LORI HOXHA FINANCE-BANKE
LUDJANA ZERELLI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
LUIZA MUÇA ARKITEKTURE
LULËZIM SALAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
LUTION HOXHAJ ADMINISTRIM BIZNESI
MALVINA DRAGOTI FINANCE-BANKE (SHQIP)
MALVINA KREKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MALVINA ÇOLLAKU INXHINIERI NDERTIMI
MALVINO TURKU INXHINIERI NDERTIMI
MANJOLA ÇENGA ADMINISTRIM BIZNESI
MANUELA MUSTAFAJ FINANCE-BANKE
MARENGLEN KUME INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARIGLEN TROKA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARIGLENA KURTI FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARINEL DHANA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARINELA KAMAMI FINANCE-BANKE
MARINELA HOXHA EKONOMIKS
MARIO GASHI FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARIO KRALI EKONOMIKS
MARIO AVDOLLI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARIO GJASHTA INFORMATIKE EKONOMIKE
MARIO PINDERI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARIO POJANI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARIOLA NAKO ADMINISTRIM BIZNESI
MARIS GARORI ARKITEKTURE
MARIZA KAZAZI ARKITEKTURE
MARJANA MURJA EKONOMIKS
MARJETA NDREGJONI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARJONELA DACI FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARKILJAN SELITA INXHINIERI NDERTIMI
MARLON MERJA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARSED LETI INXHINIERI NDERTIMI
MARSEL OMERI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARSELA MESHINI EKONOMIKS
MARSELA ÇAKALLI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MARSELA NALLBANI INXHINIERI NDERTIMI
MARSELA ÇENGA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARSIDA STASA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MARSIDA SELMANI FINANCE-BANKE
MARSILDA SINANAJ EKONOMIKS
MATILDA ISAKU ADMINISTRIM BIZNESI
MATINA HYKA EKONOMIKS
MBARESA DELLANI ARKITEKTURE
MBARESA KUKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
MEDA HOXHA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MEGI GULLAMAÇI ADMINISTRIM BIZNESI
MEGI LUTO INFORMATIKE EKONOMIKE
MEGI KA A A EKONOMIKS
MEGI DEMIRAJ INXHINIERI NDERTIMI
MEGI SO FINANCE-BANKE
MEGI HASANI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
MEHDI KËRTUSHA INXHINIERI NDERTIMI
MEIBE REXHEPI ADMINISTRIM BIZNESI
MEJVIS KONDILI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MELANIA KEÇI ARKITEKTURE
MELIHA HYSENAGOLLI FINANCE-BANKE
MERITA PALI FINANCE-BANKE
MERJEME GABA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
MERSI SERANA EKONOMIKS
MESURE HASA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MEVLUD ZENELHASAN ARKITEKTURE
MEVLUTE MADONA FINANCE-BANKE
MEXHIT ASLLANI INXHINIERI NDERTIMI
MIGENA ALITE FINANCE-BANKE (SHQIP)
MIGERTA BUBA EKONOMIKS
MIKAIL KRASTA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MIKEL KOÇI ADMINISTRIM BIZNESI
MIKELE SHTËMBARI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MIKSEL KAPO FINANCE-BANKE
MIRANDA HYSENI ADMINISTRIM BIZNESI
MIRANDA HASA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
MIRELA TUFA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MIRËSI GOGA FINANCE-BANKE (SHQIP)
MIRJANA QERIMI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
MIRSAD HASANAJ EKONOMIKS
MIRSI QAHAJAJ ADMINISTRIM BIZNESI
MUHAMED BILLA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
MUHAMET HYSENAJ EKONOMIKS
MUSTAFA LIKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
NADA MANÇJA FINANCE-BANKE
NADIA ÇOBANAJ INXHINIERI NDERTIMI
NADIRE LAZIMI FINANCE-BANKE (SHQIP)
NAGA HABILI GJATJA ARKITEKTURE
NAJADA MELANI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
NAJADA MELLANI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NAOLA EGRO EKONOMIKS
NASER SHEGU SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NASER DOMI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
NAXHIJE ELEZI ARKITEKTURE
NDRIÇIM DURAJ EKONOMIKS
NEHADA GRUDA INFORMATIKE EKONOMIKE
NEIM LEKA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
NEKI LUSHA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NEREDA SHQARRI FINANCE-BANKE (SHQIP)
NERIMAN HOXHA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NERITAN DRENOVA ADMINISTRIM BIZNESI
NERTIL TETA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
NESIM BIBA INXHINIERI NDERTIMI
NESMIRD MUHARRE I FINANCE-BANKE
NEVJANA SALA ARKITEKTURE
NEVRUZ MERSELA INXHINIERI NDERTIMI
NEXHMEDIN KRASNAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NIKOLIN ANDONI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
NIKOLIN ROPI FINANCE-BANKE
NIKOLIN NDOKA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
NILDA BARBULLUSH INXHINIERI NDERTIMI
NURE KASTRATI INFORMATIKE EKONOMIKE
ODETA ELEZI INXHINIERI NDERTIMI
ODETA BEQO INXHINIERI KOMPJUTERIKE
OLGERT PERLICA EKONOMIKS
OLKEN MEHMETI EKONOMIKS
OLSI MOSHA INXHINIERI NDERTIMI
OLTA SHTINI EKONOMIKS
OLTA MURATAJ EKONOMIKS
OLTA CAKONI FINANCE-BANKE
OLTA QAHI EKONOMIKS
OLTA MAKISHTI FINANCE-BANKE (SHQIP)
OLTI METHASANI INXHINIERI NDERTIMI
OLTIJON BORIÇI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
OLTION DYRMYSHI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
OLTJAN SENJA ARKITEKTURE
OLTJANA HALILI ADMINISTRIM BIZNESI
OLTJANO   INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ONA MITRUSHI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ONADA HAJDINI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ONEIDO BUSHI EKONOMIKS
ORGEN SELMANI ARKITEKTURE
ORJANA LYBESHARI INFORMATIKE EKONOMIKE
ORJETA ÇELSHI M EKONOMIKS
ORNELA GOXHABELLIU ARKITEKTURE
ORNELA TAHIRI FINANCE-BANKE (SHQIP)
ORNELA RRAHMANAJ INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ORNELA BASHA ARKITEKTURE
ORNELA KULLOLLI EKONOMIKS
ORNELA KOSOVA ADMINISTRIM BIZNESI
ORNELA HYSA FINANCE-BANKE (SHQIP)
ORNELA RASA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ORNELA NELI ARKITEKTURE
ORNELA CEKLI EKONOMIKS
ORNELAE KURTI EKONOMIKS
ORSIOLA TARE FINANCE-BANKE (SHQIP)
ORTENSA VELIAJ INXHINIERI NDERTIMI
OSMAN TAKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
OSMAN STAFA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
PAOLA AGA FINANCE-BANKE
PAREANA ZOTO FINANCE-BANKE (SHQIP)
PAULA LELAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
PËLLUMB LALA INFORMATIKE EKONOMIKE
PERSIDA SHARAVOLLI EKONOMIKS
POLIKSENI VASILI EKONOMIKS
PRANDVERA BUSHATI EKONOMIKS
QAMILE AJDINI EKONOMIKS
QAZIM SALA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
QRMELA LIKAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
RABIJE HANI INFORMATIKE EKONOMIKE
RAFAELA OSMANI INXHINIERI NDERTIMI
RAFAELA RRAPUSHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
RAJMONDA KASA FINANCE-BANKE (SHQIP)
RAMADAN JELLA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
RAMIZ MUÇA FINANCE-BANKE (SHQIP)
REALDA LIMANI INXHINIERI NDERTIMI
REBANI BALLIU FINANCE-BANKE
REDI KAPLLANI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
REDON LAÇAJ INXHINIERI NDERTIMI
RELISA SALLIU INXHINIERI KOMPJUTERIKE
RENALDO TOSKA INXHINIERI NDERTIMI
RENALDO DEDA INXHINIERI NDERTIMI
RENATO HASANAJ INXHINIERI NDERTIMI
RENATO GRORI ARKITEKTURE
RESINA PLLAHA EKONOMIKS
REXHINA TABAKU ARKITEKTURE
REXHINA RAMADHI FINANCE-BANKE (SHQIP)
REXHINALDO DURRO EKONOMIKS
REZART KADIU EKONOMIKS
REZARTA URUÇI INXHINIERI NDERTIMI
REZIANA IBRAJ EKONOMIKS
RID ZOGOLLI FINANCE-BANKE
RIDVAN DOSTI INXHINIERI NDERTIMI
RIDVAN VOGLI ARKITEKTURE
RIGELS GUZI FINANCE-BANKE
RINOR HOXHAJ INXHINIERI NDERTIMI
RIZA HOXHA FINANCE-BANKE (SHQIP)
ROBERTO DATJA INXHINIERI NDERTIMI
ROBERTT KOÇI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ROLAND MEZIU INXHINIERI NDERTIMI
ROMELDA SPAHO INXHINIERI NDERTIMI
ROMEO GJOSHI INXHINIERI NDERTIMI
ROMINA HOXHA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ROMINA BODLLI INXHINIERI NDERTIMI
ROMINA DOKAJ ARKITEKTURE
ROMINA KABALI ARKITEKTURE
ROVENA DUPI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ROVENA PRENI ADMINISTRIM BIZNESI
ROVID BYKU INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ROXHER IBRAHIMI FINANCE-BANKE
ROZETA BUFI FINANCE-BANKE
RUDINA RRUCI FINANCE-BANKE (SHQIP)
RUDINA GJONI FINANCE-BANKE
SABAH BUSHAJ INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SABINA TOSUNI ADMINISTRIM BIZNESI
SAFETE BUHAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
SAIDA LEKAJ EKONOMIKS
SAJMIR SHEME INFORMATIKE EKONOMIKE
SANDUELA XHAFA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SANIE SINANI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SANTINO SULI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SARA HAZNEDARI INXHINIERI NDERTIMI
SARA DYLGJERI INFORMATIKE EKONOMIKE
SARA FISHTA ARKITEKTURE
SASHENKA NDREKA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SEAD HOTI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SEFERION TROKA FINANCE-BANKE
SEJADA LLUKA EKONOMIKS
SELMA HETOJA ADMINISTRIM BIZNESI
SENADA HANI FINANCE-BANKE (SHQIP)
SERHAT PEHLIVAN SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SERXHIO DACI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SHABAN OSMANI FINANCE-BANKE (SHQIP)
SHANIKO MËNO FINANCE-BANKE (SHQIP)
SHKELQIM MEMOLLA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SHPRESA GISHTO INFORMATIKE EKONOMIKE
SHPRESA QOKAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SHQIPONJA SALLAJ ADMINISTRIM BIZNESI
SHUAIB TOGU FINANCE-BANKE (SHQIP)
SHYQYRI DURA ADMINISTRIM BIZNESI
SIBORA DEDE J ARKITEKTURE
SIDNI SOKOLI INXHINIERI NDERTIMI
SIDORELA META ARKITEKTURE
SIDORELA DAUTOVI INXHINIERI NDERTIMI
SIDORELA HYSI INFORMATIKE EKONOMIKE
SIDORELA TROSHKU EKONOMIKS
SIDORELA HYSI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SIDRIT REKA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SIGITA GUHAÇAJ ARKITEKTURE
SILVA TAFAJ INXHINIERI NDERTIMI
SILVA QOKAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SILVANA TELITI EKONOMIKS
SILVIA LEÇINI EKONOMIKS
SIVI RAKAJ INFORMATIKE EKONOMIKE
SIXHIANA XHAJA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
SKËNDER TAGA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SOLORA JAUPAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SOMAIA GABER ADMINISTRIM BIZNESI
SONILA XHEMALI FINANCE-BANKE
SONILA DAKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
SONILA QAZIMI EKONOMIKS
STELA KËRTUSHA INXHINIERI NDERTIMI
STELA KIKRRI EKONOMIKS
STELA BURGIJA INXHINIERI NDERTIMI
STELINA RAJTA FINANCE-BANKE
STIV MELLO FINANCE-BANKE
STIVES BALLA ARKITEKTURE
SUADA MULGECI FINANCE-BANKE
SUADA ULQINAKU ARKITEKTURE
SUADA TAFA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
SUEL PALLOSHA ARKITEKTURE
SUELA CANAJ EKONOMIKS
SUELA MUKA FINANCE-BANKE
SUELA GJEKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
SULEJMAN HYKA ARKITEKTURE
SYRIHA LAJA FINANCE-BANKE (SHQIP)
TAHIR HOXHA FINANCE-BANKE
TARIKO JAJA FINANCE-BANKE
TEA DOKO INXHINIERI NDERTIMI
TEA KOKONOZI INFORMATIKE EKONOMIKE
TEA RUSTANI INFORMATIKE EKONOMIKE
TEODOR RUPI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
TIMONELA FANI ARKITEKTURE
UEDA GRUDA INXHINIERI NDERTIMI
UEDA LECAJ INXHINIERI KOMPJUTERIKE
UEDA SHAHAJ FINANCE-BANKE (SHQIP)
UEJDA LLAKA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
UEJDA DALIPI FINANCE-BANKE (SHQIP)
UESLI TAFA INFORMATIKE EKONOMIKE
UJELDA MICI ARKITEKTURE
VALJETA SHIMAJ EKONOMIKS
VALMIRA DEDOLLI FINANCE-BANKE (SHQIP)
VANTELA GJATA FINANCE-BANKE (SHQIP)
VASIL TAKO INXHINIERI NDERTIMI
VENERA AGOLLI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
VILMA BEKTESHI EKONOMIKS
VILSON KAJA FINANCE-BANKE (SHQIP)
VIOLA CANI EKONOMIKS
VISARD KOLECI INXHINIERI NDERTIMI
VISARD SHEHU INFORMATIKE EKONOMIKE
VISINA ÇALA INFORMATIKE EKONOMIKE
VISTELA ÇONIKU INXHINIERI NDERTIMI
VIVJANA BARDHI EKONOMIKS
VJOLLCA BEQARI FINANCE-BANKE (SHQIP)
VJOSANA SHAHI FINANCE-BANKE (SHQIP)
VOJSAVA MEÇO EKONOMIKS
VOJSAVA MUZHIKA FINANCE-BANKE (SHQIP)
XHAMI MYFTIU INFORMATIKE EKONOMIKE
XHEMILE ÇELH  A FINANCE-BANKE
XHENI ÇOLLAKU FINANCE-BANKE
XHENI ABEDINI FINANCE-BANKE
XHENI GASHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
XHENI PEZA INFORMATIKE EKONOMIKE
XHENI KULLAGIN SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
XHENSILA HASANI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
XHENSILA HARIZAJ FINANCE-BANKE
XHENSILA GJAÇI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
XHENSILA REÇI INFORMATIKE EKONOMIKE
XHENSILA YZEIR SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
XHENSILA KREKA ADMINISTRIM BIZNESI
XHENSILA BIBA FINANCE-BANKE (SHQIP)
XHERALD RRESHKA INXHINIERI NDERTIMI
XHERSI FACJA EKONOMIKS
XHESIKA XHETANI FINANCE-BANKE (SHQIP)
XHEVIT ZYFI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
XHILDA VELAJ SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
XHILDJANA DAUTLLARI FINANCE-BANKE (SHQIP)
XHINO AGALLIU FINANCE-BANKE (SHQIP)
XHONI TUSHAJ INFORMATIKE EKONOMIKE
XHORXHINA KOÇI FINANCE-BANKE
XHORXHINA QIRJOLLARI ARKITEKTURE
XHORXHINA PESHKU FINANCE-BANKE
XHOVANA KAN E INXHINIERI NDERTIMI
XHULI IBRAHIMI FINANCE-BANKE
XHULI REÇI FINANCE-BANKE
XHULIA RAPO FINANCE-BANKE
XHULIA STEFA ADMINISTRIM BIZNESI
XHULIANA ÇELBEQIRI INFORMATIKE EKONOMIKE
XHULIANO BALLSHI ARKITEKTURE
XHULJANA SELIMI INXHINIERI NDERTIMI
YLBERE LANI INXHINIERI KOMPJUTERIKE
YLLI RAMA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ZAHIDE TEMA INXHINIERI KOMPJUTERIKE
ZEJNEB ZEKAJ EKONOMIKS
ZENEL BALLA SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ZEQINE SHESHI SHKENCA POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERKOMBETARE
ZYLFI TAFÇIU INXHINIERI NDERTIMI
ZYLFIE AGALLIU INFORMATIKE EKONOMIKE
Kthehu prapa
   
Copyright Epoka University 2009   Made by IS Departament