arrow

news

Zyra e Klubeve dhe Aktiviteteve studentore organizon Club Fest diten e mėrkurė, nėntor 5, 2014

November 4th, 2014

Zyra e Klubeve dhe Aktiviteteve studentore organizon Club Fest diten e mėrkurė, nėntor 5, 2014

Zyra e Klubeve dhe Aktiviteteve studentore organizon Club Fest diten e mėrkurė, nėntor 5, 2014

Dekanati I Studentëve organizon diten e mërkurë, nëntor 5, 2014 Club Fest për të prezantuar studentët me Klubet studentore.
Club Fest ofron një mundësi për nxënësit për të mësuar më shumë rreth klubeve të ndryshme studentore. Antaresimi ne një Klub studentor hap derën për të ndërtuar miqësi të reja, rritjen e jetën tuaj akademik, dhe të eksploruar mundësitë e karrierës.
Performanca live instrumentale dhe mini kampionate do të organizohen gjatë gjithë ditës.
Ju jeni të mirëpritur!

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share