arrow

news

Zv Ministrja e Arsimit dhe Sporteve: Tė edukosh njė burrė ke edukuar njė familje, tė edukosh njė grua ke edukuar njė komb.

December 5th, 2014

 Zv Ministrja e Arsimit dhe Sporteve: Tė edukosh njė burrė ke edukuar njė familje, tė edukosh njė grua ke edukuar njė komb.

Zv Ministrja e Arsimit dhe Sporteve: Tė edukosh njė burrė ke edukuar njė familje, tė edukosh njė grua ke edukuar njė komb.

Ky citat është dedikimi që Znj. Nora Malaj, Zv Ministre e Arsimit dhe Sporteve ka shkruar në këndin e Universitetit Epoka. Ngritur me rastin e organizimeve në kuader të ditëve kundër dhunës ndaj gruas aktiviteti vazhdon për disa ditë dhe udhëhiqet nga 'Conflict resolution Club' pranë Epoka University. 25 Nentori është dita ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave. Aktivitetet zgjasin 16 ditë me synimin për t’i dhënë fund pabarazisë gjinore. Fushata është ndërkombëtare dhe udhëhiqet nga Organizata e Kombeve të Bashkuara me temën ‘lyeni lagjen tuaj me ngjyrë portokalli’.  
Universitetet janë një hallkë e rëndësishme e edukimit të komunitetit dhe shoqerisë. Epoka ndërmerr një rol aktiv në këtë drejtim duke iu përgjigjur politikave arsimore dhe sociale të qeverisë Shqiptare.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share