arrow

news

Zbulo Talentin

January 15th, 2016

Zbulo Talentin

Zbulo Talentin

Klubi “Art and Culture” organizoi të mërkurën një open forum me Znj.Markela Dede. Gjatë aktivitetit u zhvillua një bashkebisedim me studentët e apasionuar pas artit, veçanërisht pas teatrit. “ Guxo dhe zbulo, pasi guximi është marrëzia e pushtetit” ishte shprehja me të cilën u hap diskutimi me qëllimin për të inkujaruar studentët të guxojnë dhe shfrytëzojnë talentin që mund të posedojnë. Shumë studentë u ftuan në skenë ku patën mundësi të improvizojnë diçka përpara audiencës. Urojmë që ky aktivitet do të shërbejë si shtysë për të krijuar një trupë teatrale në universitetin tonë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share