arrow

news

Viti akademik 2015-2016 nė institucionet e arsimit tė lartė,do tė fillojė nė datėn 12 tetor 2015

September 15th, 2015

Viti akademik 2015-2016 nė institucionet e arsimit tė lartė,do tė fillojė nė datėn 12 tetor 2015

Viti akademik 2015-2016 nė institucionet e arsimit tė lartė,do tė fillojė nė datėn 12 tetor 2015

Në mbështetje të Urdhërit Nr 298, datë 19,08,2015, të Ministrit të Edukimit dhe Sportit, viti akademik 2015-2016 në institucionet e arsimit të lartë do të fillojë në datën 12 Tetor 2015.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share