arrow

news

Universiteti Epoka ofron Bursa Studimi pėr mė tė mirėt e Maturės Shtetėrore

September 4th, 2014

Universiteti Epoka ofron Bursa Studimi pėr mė tė mirėt e Maturės Shtetėrore

Universiteti Epoka ofron Bursa Studimi pėr mė tė mirėt e Maturės Shtetėrore

Mundësi studimi në programet: Ekonomiks, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Administrim Biznes, Informatikë Biznesi, Financë Bankë, Marketing Ndërkombëtar dhe Menaxhim Logjistik, Inxhinieri Kompiuterike, Inxhinieri Elektronike dhe Komunikim Dixhital, Arkitekturë dhe Inxhinieri Ndërtimi. 

Për rregjistrimet mund të na kontaktoni në +355 4 22 22 178 ose mund të na shkruani në admissions@epoka.edu.al

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share