arrow

news

Universiteti Epoka: Njė rrugė drejt suksesit nė studimet pasuniversitare jashtė vendit

October 1st, 2013

Një nga arritjet më të mëdha të Universitetit Epoka ka qenë numri i madh i të diplomuarve të saj, të cilët kanë fituar të drejtën për të vijuar studimet pasuniversitare, ato Master dhe PhD (doktoraturës) në universitetet e huaja, në shumicën e rasteve duke përfituar nga bursat e akorduara për studentët e ekselencës dhe me rezultate të shkëlqyera.

Mësimdhënia në gjuhën angleze, kurrikula në përputhje me standardet më të mira ndërkombëtare, si dhe përbërja multi-kulturore e fakultetevet dhe rritja e vazhdueshme e numrit dhe kredibilitetit të studentëve kanë shtuar mundësitë dhe shanset që studentët e diplomuar në Universitetin Epoka të ndjekin studimet pasuniversitare në programet master dhe ato të doktoraturës në universitetet  më të njohura ndërkombëtare. Studentëve të diplomuar në universitetin Epoka, të pranuar në unviersitetet ndërkombëtare më të njohura, u janë njohur të gjitha lëndet dhe kreditet e mëparshme, çka përbën një tjetër dëshmi e cilësisë së lartë të arsimit të ofruar nga universiteti Epoka.

Lista e plotë e të diplomuarve pranë universitetit Epoka, të cilat ndjekin studimet në programet master dhe PhD (doktoraturës) jashtë vendit gjendet si më poshtë:

Nr. EMRI MBIEMRI DEPARTMENTI SHTETI PROGRAMI
1. Erban HOXHA Inxhinieri Ndërtimi Austri PhD
2. Anila XHAHYSA Inxhinieri Ndërtimi Turqi PhD
3. Ornela LALAJ Inxhinieri Ndërtimi Turqi PhD
4. Franc GOLEMAJ Arkitekturë Gjermani Master
5. Alba XHANI Inxhinieri Kompiuterike Gjermani Master
6. Brunild XHILI Shkenca Politike Gjermani Master
7. Bora SHEHU Inxhinieri Ndërtimi Gjermani Master
8. Drit Sokoli Inxhinieri Ndërtimi SHBA Master
9. Shpetim YMERI Inxhinieri Ndërtimi SHBA Master
10. Oelda SPAHIU Financë dhe Bankë SHBA Master
11. Edli PUPLA Shkenca Politike SHBA Master
12. Dorela XHAKO Financë dhe Bankë SHBA Master
13. Demokrat QORDJA Inxhinieri Ndërtimi Kanada Master
14. Dorjan DAUTI Inxhinieri Ndërtimi Francë Master
15. Bora ALIAJ Arkitekturë Britani e Madhe Master
16. Resilda KALIA Ekonomiks Britani e Madhe Master
17. Ermira VELA Financë dhe Bankë Britani e Madhe Master
18. Livia NIKOLLA Financë dhe Bankë Spanjë Master
19. Enis  HASIMI Financë dhe Bankë Republika Çeke Master
20. Mimi HOXHA Financë dhe Bankë Republika Çeke Master
21. Shpetim  TALJA Shkenca Politike Turqi Master
22. Eltjona LACAJ Arkitekturë Turqi Master
23. Ajmona HOXHA Arkitekturë Turqi Master
24. Enkela  ALIMADHI Arkitekturë Turqi Master
25. Pranvera LATIFI Financë dhe Bankë Turqi Master
26. Akida MULGECI Financë dhe Bankë Turqi Master
27. Ersila CIBAKU Shkenca Politike Turqi Master
28. Haris KRASNIQI Inxhinieri Kompiuterike Turqi Master
29. Alba MUÇA Shkenca Politike Turqi Master
30. Redisa KULLA Shkenca Politike Turqi Master
31. Klajda ALLAJBEU Shkenca Politike Turqi Master
32. Gloria SHKURTI Shkenca Politike Turqi Master

 

 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share