arrow

news

Universiteti Epoka nėnshkruan marrėveshje bashkėpunimi me Universitet Mehmet Akif Ersoy

March 28th, 2013

Universiteti Epoka nėnshkruan marrėveshje bashkėpunimi me Universitet Mehmet Akif Ersoy

Universiteti Epoka nėnshkruan marrėveshje bashkėpunimi me Universitet Mehmet Akif Ersoy

Universiteti Epoka dhe Universiteti “Mehmet Akif Ersoy” me qendër në Burdur, Turqi nënshkruan më 28 Mars 2013, një Marrëveshja  e Bashkëpunimit rreth Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Edukimit. Marrëveshja u nënshkrua nga Rektorit i Universitetit Epoka, Prof. Dr Remzi Altın dhe Prof. Dr.Ömer Eroğlu, Zv/ Rektor i Universitetit “Mehmet Akif Ersoy”.

Ky memorandum synon thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit midis dy universiteteve në shkëmbimin e stafit akademik dhe studentëve, zhvillimin e veprimtarive kërkimore të përbashkëta dhe leksioneve, bashkë-organizimin e  programeve të trajnimit afatshkurt0235r, si dhe në hartimin e veçantë të programeve  akademike afatshkurtra.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share