arrow

news

Universiteti Epoka mirėpret SHKOLLĖN VERORE SAN ROCCO 2014

June 10th, 2014

Universiteti Epoka mirėpret SHKOLLĖN VERORE SAN ROCCO 2014

Universiteti Epoka mirėpret SHKOLLĖN VERORE SAN ROCCO 2014

Universiteti Epoka do të mirëpresë Shkollën Verore San Rocco 2014, e cila do të organizohet në Tiranë nga data 1 deri më 7 shtator 2014 në bashkëpunim me Atelier Albania dhe Departamentit e Arkitekturës në Universitetin Epoka.

Qëllimi i shkollës verore është projektimi i 12 qendrave të reja shkolla/qendra komunitare në zonën e Tiranës dhe Durrësit, si pjesë e një programi të gjerë për rritjen e objekteve arsimore arsimore shqiptare, projekt i ideuar dhe mbështetur nga Ministrja e re Arsimit. 

Shkolla Verore San Roço është e hapur për 48 pjësmarrës ndërkombëtarë dhe 9 pjesëmarrës nga shqipëria, të cilët do të përzgjidhen nga radhët e studentëve të universitetit, të diplomuar dhe profesionistë me eksperiencë. Stafi akademik mësimdhënës do të përbëhet nga profesorë ndërkombëtarë, ekspertë vendas dhe profesorë të Universitetit Epoka.

Juria finale do të organizohet si event publik në qendër të qytetit, ku pritet pritet tw marrin pjesw personaliteteve tw larta drejtuese si: Edi Rama (Kryeministri i Shqipërisë); Lindita Nikolla (Ministrja e Arsimit dhe Sporteve); Englantina Gjermeni (Ministri për Zhvillimin Urban dhe Turizmin); Arbjan Mazniku (Zëvendës Ministri i Arsimit dhe Sporteve); Adelina Greca (Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit të Shqipërisë) etj.

Për më shumë informacion ju lutem klikoni në: http://www.sanrocco.info/summerschool2014.html
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share