arrow

news

Universiteti Epoka merr pjesė nė "Ditėt e Orientimit tė Karrierės sė Maturantit"

May 31st, 2016

Universiteti Epoka merr pjesė nė

Universiteti Epoka merr pjesė nė "Ditėt e Orientimit tė Karrierės sė Maturantit"

Universiteti Epoka, ndërmjet 25 institucioneve arsimore, më 26-28 maj 2016, mori pjesë në ""Ditët e Orientimit të Karrierës së Maturantit"" të organizuar me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit në ambientet e Expocity Albania.
Gjatë tre ditëve më shumë se 15 000 maturantë dhe prindër vizituan panairin dhe patën mundësi të informohen mbi gjithçka që universiteti ynë ofron për maturantët. Vizitorëve iu dha një informacion i detajuar rreth programeve të studimit dhe gamën e gjerë të bursave nga e cila mund të përfitojnë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share