arrow

news

Universiteti Epoka bashkėorganizator i olimpiadės ASEF

February 22nd, 2014

Universiteti Epoka është bashkëorganizator i Olimpiadës “Panairi Shqiptar i Shkencës dhe Inxhinierisë” (ASEF), e cila organizohet nga Turgut Özal Education, në datën 22 shkurt 2014 në ambjentet e Kolegjit “Turgut Özal” në Tiranë, Shqipëri.

Olimpiada ASEF është e hapur për të gjithë nxënësit e regjistruar aktualisht në shkollat turke nga klasa e gjashtë deri në klasën e dymbëdhjetë, të cilët mund të marrin pjesë duke prezantuar një projekt shkencor, ekologjik ose projekt në fushën e inxhinierive. Projektet do të gjykohen nga juri profesioniste të përbëra nga pedagogë të Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë të Universitetit Epoka.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share