arrow

news

Tė diplomuarit e FEAS tė sukseshėm nė tregun konkurrues tė punės

March 18th, 2013

Kemi kënaqësinë t’ju bëjmë me dije se 93% e të diplomuarve në Fakultetin e Ekonomisë dhe Shkencave Administrative në vitet 2011-2012 aktualisht punojnë në kompanitë më në zë të tilla si Bank Asya (Turqi), Albtelecom, KPMG (Departamenti i Auditimit), BKT (Departamenti i Auditimit), Tiranë International Hotel, ndërsa disa prej tyre kanë bizneset e tyre.

Ata shprehën mirënjohjen e tyre të veçantë për universitetin për "komunikim shumë mirë, punën në ekip, përshtatshmërinë dhe kompetencën, aftësi për të cilat kanë rezultuar të suksesshëm në eksperiencën e tyre në punë. Kjo për më tepër për faktin se të gjitha mësimet e zhvilluara në gjuhën angleze ka rezultuar si një avantazh i madh për ne në zhvillimin e nivelit të anglishtes”.

Në emër të Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative të Universitetit Epoka dëshirojmë të përgëzojmë të gjithë të diplomuarit tanë për arritjen e tyre dhe ju urojmë dhe dëshirojmë atyre një karrierë të suksesshme.

Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Administrative ka si qëllim të ruajtjen e një marrëdhënie të qëndrueshme dhe kuptimplotë me rrjetin e studentëve të diplomuar.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share