arrow

news

Takimi i tė diplomuarve me Departamentin e Shkencave Politike dhe Mardhėnieve Ndėrkombėtare

April 6th, 2016

Takimi i tė diplomuarve me Departamentin e Shkencave Politike dhe Mardhėnieve Ndėrkombėtare

Takimi i tė diplomuarve me Departamentin e Shkencave Politike dhe Mardhėnieve Ndėrkombėtare

Takimi i radhës me të diplomuarit ishte me Departamentin e Shkencave Politike dhe Marrdhënive Ndërkombëtare. Moderatore e mbrëmjes ishte Sara Çela, e diplomuar vitin e kaluar. Të pranishëm në takim ishin përfaqësues të stafit akademik të departamentit, Prof. Dr. Salih Őzcan, Z. Niuton Mulleti dhe Zj. Jubjana Vila. Pas shfaqjes së videos me foto të tyre gjatë kohës studentore të gjithëve iu dha e drejta të ndanin kujtimet më të bukura dhe eksperiencat e tyre pasuniversitare.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share