arrow

news

Specialisti i Komunikimit Ndėrkombėtar tė Universitetit “Mevlana” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin “Epoka”

October 25th, 2014

Specialisti i Komunikimit Ndėrkombėtar tė Universitetit “Mevlana” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin “Epoka”

Specialisti i Komunikimit Ndėrkombėtar tė Universitetit “Mevlana” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin “Epoka”

Më 25 tetor 2014, z. Rüstem ÇELIK, Specialisti i Komunikimit Ndërkombëtar në Universitetin “Mevlana”, në Konya, Turqi, zhvilloi një vizitë në Universitetin “Epoka” ku u takua me Rektorin e Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi ALTIN.

Prof. ALTIN dhe z. ÇELIK diskutuan rreth konkretizimit të shkëmbimit  të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar në Marrëveshjen dypalëshe ekzistuese të Bashkëpunimit duke marrë në konsideratë që sapo ka filluar viti i ri akademik 2014-2015.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share