arrow

news

Seminari i tretė i "Programit tė Lidershipit" tek Vodafone Albania

April 15th, 2016

Seminari i tretė i

Seminari i tretė i "Programit tė Lidershipit" tek Vodafone Albania

Në kuadër të “Programit  të Lidershipit”, ditën e djeshme më 13 prill 2016 Z. Hendi Shehaj, nga departamenti i burimeve njerëzore të Vodafone Albania u prezantoi studentëve tanë, ku shpjegonte me detaje rrugët dhe mënyrat që cdokush duhet të ndjek për tu punësuar. Ai gjithashtu shpjegoi disa teknika që cdo kandidat për punë duhet të ketë kujdes në një intervistë punësimi.
Ky program vjen si rezultat i bashkëpunimit të Zyrës së Planifikimit të Karrierës dhe e Studenëve të Diplomuar pranë universitetit Epoka, me klubin studentor “Women’s Leadership”, Intesa Sanpaolo Bank, Tirana Business Park dhe Vodafone Albania.
Seminari i fudnit do të organizohet ditën e premte ,më 15 prill 2016 në ambientet e Tirana Business Parka nga Menaxheria e Përgjithëshme Znj. Anna Stadler 
 
Për më shumë informacione, ju lutem klikoni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share