arrow

news

Seminari i Dytė i Programit "Liderat e Rinj"

April 1st, 2016

Seminari i Dytė i Programit

Seminari i Dytė i Programit "Liderat e Rinj"

Në vijim të seancës së parë të mbajtur më 25 mars, Programi ""Liderat e Rinj"" organizoi seancën e dytë në ambientet e Intesa Sanpaolo Bank në datën 31 mars 2016.
Ky trajnim u mbajt nga Drejtoresha e Burimeve Njerëzore të Intesa Sanpaolo Bank, Znj. Entela ZIGORI. Ajo u shpjegoi studentëve tanë rrugët që duhet të ndjekin për të patur sukses në karrierën e tyre gjithashtu edhe mënyrat e aplikimit për punë për të sapodiplomuarit.
Ky program vjen si rezultat i bashkëpunimit të Zyrës së Planifikimit të Karrierës dhe e Studenëve të Diplomuar pranë universitetit Epoka, me klubin studentor “Women’s Leadership”, Intesa Sanpaolo Bank, Tirana Business Park dhe Vodafone Albania.
Seminari i ardhshëm do të mbahet ditën e mërkure më datë 13 prill 2016 në ambientet e Vodafone Albania
 
Për më shumë informacion ju lutem klikoni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share