arrow

news

Ritakim i tė diplomuarve tė Departamentit tė Arkitekturės

March 4th, 2016

Ritakim i tė diplomuarve tė Departamentit tė Arkitekturės

Ritakim i tė diplomuarve tė Departamentit tė Arkitekturės

Në kuadër të aktiviteteve që organizohen për ritakimin e të diplomuarve, Zyra e Planifikimit të Karrierës dhe e të Diplomuarve në bashkëpunim me “Shoqatën e të Diplomuarve të Universitetit Epoka” organizoi ritakimin e të diplomuarve të Departamentit të Arkitekturës.
Ky ishte ritakimi i tretë në serinë e ritakimeve që janë planifikuar për këtë vit akademik.
Për më shumë informacione ju lutem klikoni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share