arrow

news

Rektori i Universitetit Orhangazi nė Bursa zhvillon njė vizitė nė Universitetin Epoka

May 3rd, 2014

Rektori i Universitetit Orhangazi nė Bursa zhvillon njė vizitė nė Universitetin Epoka

Rektori i Universitetit Orhangazi nė Bursa zhvillon njė vizitė nė Universitetin Epoka

Më 2 maj 2014, Prof. Dr. Recep İleri, Rektor i Universitetit Orhangazi në Bursa (Turqi), vizitoi Universitetin Epoka, ku zhvilloi një takim me Prof. Dr. Remzi Altın.

Diskutimet u përqendruan në konsolidimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimit në fushat që kanë të bëjnë me organizimin e aktiviteteve të përbashkëta shkencore, organizimin e veprimtarive të përbashkëta arsimore dhe social-kulturore për studentët (workshop-e, konkurse, turne sportive, etj), pjesëmarrja në konsorciume të ngritura në kuadër të projekteve kërkimore të financuara nga BE dhe organizata të tjera ndërkombëtare, zhvillimin e projekteve të përbashkëta kërkimore, si dhe programet e shkëmbimit të studentëve dhe stafit.

Në këtë kuadër, nga Rektorët përkatës u firmos edhe Protokolli për Bashkëpunimin Arsimor Ndërkombëtar ndërmjet Universitetit Orhangazi në Bursa dhe Universitetit Epoka.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share