arrow

news

Rektori i Universitetit “Ordu” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Epoka

June 8th, 2013

Rektori i Universitetit “Ordu” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Epoka

Rektori i Universitetit “Ordu” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Epoka

Më 7 qershor 2013, Prof. Dr. Tarık YARILGAÇ, Rektor i Universitetit Ordu në Ordu, Turqi, zhvilloi një vizitë në Universitetitn Epoka ku u takua me Rektorin e Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi ALTIN.

Të dy rektorët diskutuan rreth konkretizimit të shkëmbimit  të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar në Protokollin ekzistues në kuadër të Programit “Mevlana” ndërmjet Universitetit Epoka dhe Universitetit Ordu.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share