arrow

news

Rektori i Universitetit “Epoka” zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Teknik tė Stambollit

June 5th, 2013

Më 3 qershor 2013, Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetit “Epoka” zhvilloi një vizitë në Universitetin Teknik të Stambollit, ku u takua me Rektorin e këtij universiteti Prof. Mehmet KARACA.

Gjatë takimit, të dy rektorët diskutuan rreth konkretizimit të shkëmbimit të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar në marrëveshjen ekzistuese të bashkëpunimit dypalësh dhe në Protokollin në kuadër të Programit “Mevlana” ndërmjet Universitetit “Epoka” dhe Universitetit Teknik të Stambollit.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share