arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Shtetėror tė Tetovės

December 24th, 2013

Rektori i Universitetit Epoka zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Shtetėror tė Tetovės

Rektori i Universitetit Epoka zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Shtetėror tė Tetovės

Më 20 dhjetor 2013, Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetit “Epoka” i shoqëruar edhe nga Dr. Abdylmenaf Sejdini zhvilloi një vizitë në Universitetin Shtetëror të Tetovës, ku u takua me Zëvendës Rektorin për arsim të këtij universiteti Prof.Dr. Fehari RAMADANI.

Gjatë takimit, të dy rektorët diskutuan rreth konkretizimit të shkëmbimit të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar në marrëveshjen ekzistuese të bashkëpunimit dypalësh ndërmjet Universitetit “Epoka” dhe Universitetit Shtetëror të Tetovës.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share