arrow

news

Rektori i Universitetit “Epoka” vizitoi Universitetin e Prishtinės “Hasan Prishtina” nė Kosovė

April 27th, 2013

Rektori i Universitetit “Epoka”  vizitoi Universitetin e Prishtinės “Hasan Prishtina” nė Kosovė

Rektori i Universitetit “Epoka” vizitoi Universitetin e Prishtinės “Hasan Prishtina” nė Kosovė

Më 26 prill 2013, Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetit “Epoka” zhvilloi një vizitë në  Universitetin e Prishtinws, “Hasan Prishtina” në Kosovë, ku u takua me Rektorin e kwtij universiteti Prof. Asoc. Dr. Ibrahim GASHI.

Prof.Dr. Remzi ALTIN dhe Prof. Asoc. Dr. Ibrahim GASHI gjatw takimit diskutuan  rreth shkëmbimit  të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar nw marrëveshjen ekzistuese të bashkëpunimit midis Universitetit “Epoka” dhe Universitetit të Prishtinës. 

Në fund të vizitës, Prof. Dr. Remzi ALTIN ftoi Rektorin e Universitetit të Prishtinës për të vizituar Universitetin “Epoka”  në një të ardhme të afërt.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share