arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka takon Kėshillin Studentor.

January 15th, 2015

Rektori i Universitetit Epoka takon Kėshillin Studentor.

Rektori i Universitetit Epoka takon Kėshillin Studentor.

Universiteti Epoka ka në qëndër studentet duke vendosur në dispozicion si burimet njerëzore dhe ato infrastrukturore.
Në datën 14 Janar u zhvillua takimi i parë mes Rektorit të Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi Altin, Dekanit të Studentëve  Mr. Sezer Erdogan dhe Këshillit Studentor. Studentët ndanë idetë, sugjerimet dhe shqetësimet e tyre në lidhje me jetën në kampusin Epoka. Rektori mirëpriti shkëmbimin e informacionit, duke shfrytëzuar rastin për të informuar studentët që Universiteti Epoka është i vendosur të ofrojë mjedisin më të mirë për rritjen e tyre personale dhe akademike. Tema si transporti, shërbimi catering, provimet e mes semestrit si dhe zhvillimet akademike u diskutuan gjërësisht. Ndërkohë që drejtuesit e  Universitetit u larguan me disa ide se si të përmirësojnë jetën në kampus; të gjitha diskutimet do të ndiqen në vazhdimesi në takimin e rradhës që pritet të zhvillohet muajin që vjen në mënyrë që të vlerësohet përparimi.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share