arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi Altın zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Yalova

June 15th, 2013

Rektori i Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi Altın zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Yalova

Rektori i Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi Altın zhvilloi njė vizitė nė Universitetin Yalova

Më  13 qershor 2013, Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi ALTIN zhvilloi një vizitë në Universitetin “Yalova” ku pati  një takim me Prof. Dr. M. Niyazi ERUSLU, Rektor i Universitetit “Yalova”.

Gjatë takimit, Prof.ALTIN dhe Prof. ERUSLU diskutuan rreth bashkëpunimit dypalësh midis Universitetit “Epoka” dhe Universitetit “Yalova”, në lidhje me themelimin e shkëmbimit të stafit akademik dhe studentëve si dhe për mundësi të tjera bashkëpunimi.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share