arrow

news

Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi Altın, zhvilloi njė takim me Prof. Dr. Sedat Laēiner, Rektor i Universitetit Onsekiz Mart tė Ēanakkalesė

May 19th, 2013

Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi Altın, zhvilloi njė takim me Prof. Dr. Sedat Laēiner, Rektor i Universitetit Onsekiz Mart tė Ēanakkalesė

Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi Altın, zhvilloi njė takim me Prof. Dr. Sedat Laēiner, Rektor i Universitetit Onsekiz Mart tė Ēanakkalesė

Në kuadër të pjesëmarrjes së tij në Simpoziumin Ndërkombëtar "Alevizmi dhe Bektashizmi në kontekstin e debatit mbi fenë dhe identitetin", organizuar nga Universiteti Onsekiz Mart i Çanakkalesë, më 15 maj 2013, Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi Altın, zhvilloi një takim me Prof. Dr. Sedat Laçiner, Rektor i Universitetit Onsekiz Mart të Çanakkalesë.

Duke pasur parasysh Memorandumin ekzistues të Mirëkuptimit për bashkëpunimin dypalësh si dhe Protokollin e nënshkruar ndërmjet dy universiteteve në kuadër të Programit të Shkëmbimit “Mevlana” të iniciuar nga Këshilli i Arsimit të Lartë (YÖK) i Republikës së Turqisë, Prof. Altın dhe Prof. Laçiner diskutuan dhe ndanë pikëpamjet e tyre mbi shkëmbimin e studentëve dhe të personelit akademik, si dhe në lidhje me mundësitë e tjera të bashkëpunimit midis dy universiteteve.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share