arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka Prof. Dr. Remzi Altın vizitė nė Zyrėn e Koordinimit tė Projekteve dhe Qendrėn Kėshillimore tė Universitetit Trakya

October 11th, 2013

Rektori i Universitetit Epoka Prof. Dr. Remzi Altın vizitė nė Zyrėn e Koordinimit tė Projekteve dhe Qendrėn Kėshillimore tė Universitetit Trakya

Rektori i Universitetit Epoka Prof. Dr. Remzi Altın vizitė nė Zyrėn e Koordinimit tė Projekteve dhe Qendrėn Kėshillimore tė Universitetit Trakya

Rektori i Universitetit Epoka Prof. Dr. Remzi Altın, i shoqëruar dhe Drejtori i Kabinetit të Rektorit, z. Niuton Mulleti me datët 8 tetor 2013 zhvilluan një vizitë në Zyrën e Koordinimit të Projekteve dhe Qendrën Këshillimore të Universitetit Trakya, ku u priten në një takim të veçantë nga Drejtoresha e kësaj qendre Prof. Assoc. Dr. Neziha Musaoğlu dhe stafi i kësaj qendre.

Gjatë takimit, pjesëmarrësit ndanë përvojat dhe idetë e tyre për mundësinë e projekteve të përbashkëta ndërmjet dy institucioneve, të cilat do të implementohen gjatë viteve të ardhshme.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share