arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka kreu njė vizitė nė Universitetin e Tiranės

June 21st, 2013

Rektori i Universitetit Epoka  kreu njė vizitė nė Universitetin e Tiranės

Rektori i Universitetit Epoka kreu njė vizitė nė Universitetin e Tiranės

Prof. Dr. Arbër Çeliku, Zv. Rektor i Universitetit Shtetëror të Tetovës, në Tetovë, Maqedoni, më 21 Qershor 2013, zhvilloi një vizitë në Universitetitn Epoka ku u takua me Rektorin e Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi ALTIN.

Të dy rektorët diskutuan rreth konkretizimit të shkëmbimit të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve, bazuar në Marrëveshjen ekzistuese të Bashkëpunimit ndërmjet Universitetit Epoka dhe Universitetit “Ordu”.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share