arrow

news

Rektori i Universitetit Epoka kreu njė vizitė nė Universitetin e Tiranės

June 19th, 2013

Rektori i Universitetit Epoka, Prof. Dr. Remzi ALTIN, më 2013, më  19 Qershor 2013 kreu një vizitë në Universitetin e Tiranës , ku u takua me Rektorin e këtij Universiteti, Prof. Dr. Dhori KULE.

Gjatë zhvillimit të vizitës, Prof. ALTIN dhe Prof. KULE diskutuan rreth ndërmarrjes së disa hapave konkrete drejt themelimit të një Marrëveshje Bashkëpunimi, si dhe mbi mundësi të tjera bashkëpunimi ndërmjet Universitetit “Epoka” dhe Universitetit të Tiranës.

Në fund të takimit Prof.ALTIN i bëri ftesë Prof. KULE për të kryer një vizitë në  Universitetin “Epoka” në një të ardhme të afërt.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share