arrow

news

Rektor i Universitetit Hitit nė Turqi, Prof. Dr. Alkan vizitė nė Universitetin Epoka

October 25th, 2013

Rektor i Universitetit Hitit nė Turqi, Prof. Dr. Alkan vizitė nė Universitetin Epoka

Rektor i Universitetit Hitit nė Turqi, Prof. Dr. Alkan vizitė nė Universitetin Epoka

Rektori i Universitetit Hitit në Çorum, në Turqi, Prof. Dr. Reha Metin Alkan me date 25 tetor 2013, vizitoi Universiteti Epoka. Qëllimi i kësaj vizite ishte diskutimi i mundësive të bashkëpunimit mes dy universiteteve në fushën e arsimit dhe kërkimit shkencor.

Gjatë vizitës në fjalë, Rektorët nënshkruan Marrëveshjen Dypalëshe të Bashkëpunimit e cila parashikon shkëmbimin e stafit dhe të studentëve, aktivitete të përbashkëta kërkimore, leksione dhe shkëmbim të materialeve akademike të publikuara.

Në të njëjtën kohë, dy Universitetet do të bashkëpunojnë me Programin Mevlana  i cili është program i qeverisë turke mbi shkëmbimin e stafit dhe të studentëve  mes institucioneve të arsimit të lartë në Turqi dhe atyre në vende të tjera. 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share