arrow

news

Reflektime mbi shkollėn verore San Rocco

September 16th, 2014

Reflektime mbi shkollėn verore San Rocco

Reflektime mbi shkollėn verore San Rocco

Fundi i Shkollës Verore San Rocco  u ndoq nga juria e fundit, ku të gjithë anëtarët e jurisë vlerësuan propozimet e reja për shkollat​​. Projektet, siç u paraqiten edhe në jurine e Mid-term, ishin te lidhur fort me kontekstin dhe angazhimin e komunitetin me aktivitete të reja. Gjithashtu, propozimet kanë tendencë për të pasuruar jetën e nxënësve në shkollë, duke ofruar hapësira kreative dhe të dobishme. Në rastet e disa shkollave ku kushtet themelore mungonin, studentët dolën me projekte interesante që ofrojnë një ambient të përshtatshëm për qëllime arsimore dhe rekreative. Lidhur me qëllimin kryesor të Ministrisë së Arsimit dhe Sporteve, propozimet e ideve u konsideruan  të mira për projektet e ardhshme në fuqi. Prandaj Shkolla verore hap një filozofi të re të arsimit, ku të dyja palët: studentët dhe komuniteti vijnë së bashku.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share