arrow

news

Publikime Shkencore te Botuara ne Revista nga Studente te Masterit

September 19th, 2014

Publikime Shkencore te Botuara ne Revista nga Studente te Masterit

Publikime Shkencore te Botuara ne Revista nga Studente te Masterit

Studentët e Masterit të Shkencave në lëndën Seminare në Bankë-Financë me lektore Dekanin e Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Administrative Prof. Dr. Gungor Turan botuan punimet e tyre kërkimore në revistat Online MJSS dhe AJIS.

Në vijim informojmë se shtatë punime kërkimore janë publikuar në revistën Mediterranean Journal of Social Sciences (MJSS), Vol. 5. Nr. 13. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni dokumentet e paraqitura në ICHSS 2014 në Budva në linkun e mëposhtëm:

http://www.mcser.org/journal/index.php/mjss/issue/view/73 , dhe

tre punime kërkimore janë publikuar në revistën Academic Journal of Interdisciplinary Studies (AJIS), Vol 3 Nr 3. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni dokumentet e paraqitura në ICHSS 2014 në Budva në linkun e mëposhtëm:

http://www.mcser.org/journal/index.php/ajis/issue/view/71.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share