arrow

news

Programi i Praktikės sė Biznesit gjerman

September 29th, 2017

Programi i Praktikės sė Biznesit gjerman

Programi i Praktikės sė Biznesit gjerman

Thirrja për aplikim për praktikat e vitit 2018 do të jenë të hapura nga 1.10.-13.11.2017 ora 13:00.
Kanë të drejtë të aplikojnë studentët të cilët janë regjistruar në semestrin e 5-të ose më të lartë,
studentët e Masterit ose të Doktoraturës dhe të diplomuarit e rinj që janë diplomuar pas 1 janarit të 2017.
Fusha e tyre e studimeve duhet të fokusohet në ekonomi, administrim biznesi, fusha të ndryshme të inxhinierisë, gazetarisë apo bujqësisë.
Aplikantët nuk duhet të jenë më të vjetër se 29 vjec.
Duhet të keni njohje shumë të mirë të gjuhës Angleze. Gjuha gjermane është aset.
Përjashtim: Kandidatët të cilët aplikojnë për praktika ne fushën e arkitekturës ose të së drejtës komerciale duhet të kenë njohuri të mira të gjermanishtes (niveli minimal B2)
Kanë të drejtën të aplikojnë kandidatët që studiojnë ose kanë përfunduar studimet në një nga vendet si: Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia
Nuk kanë të drejtë të aplikojë kandidatët që janë regjistruar si student të rregullt në universitete jashtë këtyre vendeve dhe ata që kanë përfunduar studimet BA ose MA jashtë rajonit.
Për informacione më të detajuara ju lutem konsultohuni në linkun e mëposhtëm
https://www.djindjic-stipendienprogramm.de/applicants/

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share