arrow

news

Programi

March 30th, 2016

Programi

Programi

Programi “Liderat e Rinj” filloi të premten, më 25 mars 2016. Seminari i parë u mbajt në ambientet e Universitetit Epoka nga Znj. Teuta ÜSTÜNDAĞ, asistente e Zv/ Ministrit të Energjitikës dhe Industrisë.
Ky program vjen si rezultat i bashkëpunimit të Zyrës së Planifikimit të Karrierës dhe e Studenëve të Diplomuar pranë universitetit Epoka, me klubin studentor “ Women’s Leadership”, Intesa Sanpaolo Bank, Tirana Business Park dhe Vodafone Albania.
Seminari i ardhshëm do të mbahet ditën e enjten më 31 mars 2016 në ambientet e Intesa Sanpaolo Bank. 
Për më shumë informacione ju lutem klikoni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share