arrow

news

Programet Master, nis procresi i aplikimeve pėr vitin akademik 2014-2015

September 22nd, 2014

Universiteti Epoka ofron 14 programe master, përkatësisht programet Master i Shkencave me një kohëzgjatje dy vite akademike dhe një total prej 120 ECTS si dhe programet Master Profesional me një kohëzgjatje një viti akademik dhe një total prej 60 ECTS. Leksionet për të dy profilet e programeve Master zhvillohet e gjitha në anglisht. Më poshtë ju mund të gjeni një listën e programeve të ofruara nga universiteti Epoka:

MASTERAT SHKENCORË

 • Master Shkencos në Ekonomics
 • Master Shkencor në Administrim Biznes
 • Master Shkencor në Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare
 • Master Shkencor në Financë dhe Bankë
 • Master Shkencor në Arkitekturë
 • Master Shkencor në Inxhinieri Ndërtimi
 • Master Shkencor në Inxhinieri Kompjuterike

 

MASTERAT PROFESIONALE

 • Master Profesional në Arkitekturë
 • Master Profesional në Inxhinieri Ndërtimi
 • Master Profersional në Inxhinieri Kompjuterike
 • Master Profesional në Shkencat Politike dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare
 • Master Profesional në Financë dhe Bankë
 • Master Profesional në Studime Europiane
 • Master Profesional në Administrim Biznes

Data e fundit e aplikimeve: 20 tetor 2014

Për informacion më të detajuar jeni të lutur të kontaktoni:

Zyra e Promocionit
Adresa: Rruga Tiranë-Rinas, Km 12, 1039, Tirana/ALBANIA
T: +355 42 222 178; F: + 355 4 22 22 117
E-mail admissions@epoka.edu.al

 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share