arrow

news

Prof. Dr. Altın mori pjesė nė Ceremoninė e Dorėzimit tė Ēmimeve pėr Punimet Shkencore dhe Akademike tė organizuar nga Universiteti “Namik Kemal”

June 14th, 2013

Prof. Dr. Altın mori pjesė nė Ceremoninė e Dorėzimit tė Ēmimeve pėr Punimet Shkencore dhe Akademike tė organizuar nga Universiteti “Namik Kemal”

Prof. Dr. Altın mori pjesė nė Ceremoninė e Dorėzimit tė Ēmimeve pėr Punimet Shkencore dhe Akademike tė organizuar nga Universiteti “Namik Kemal”

Më 12 qershor 2013 , Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetit “Epoka” mori pjesë në Ceremoninë e Dhënies së Çmimeve për Punimet Shkencore dhe Akademike për vitin akademik 2012-2013 në Universitetin “Namık Kemal” në Tekirdağ, Turqi.

Rektori i Universitetit “Namık Kemal”, Prof. Dr. Osman Şimşek, Zëvendës Rektorët e Rektori i Universitetit “Namık Kemal, Prof. Dr. M. İhsan Soysal dhe Prof. Dr. Şefik Kurultay, si dhe dekanët e fakulteteteve, drejtorët dhe anëtarë të tjerë të Fakultetit morën pjesë në këtë ceremoni.

Pas fjalimit të mbajtur nga Rektori i Universitetit “Namık Kemal” ju dhanë disa çmime stafit akademik në lidhje me punën e tyre shkencore.

Në kuadër të kësaj ceremonie dhe duke pasur parasysh Marrëveshjen e Bashkëpunimit midis Universitetit “Epoka” dhe Universitetit “Namık Kemal” , Prof.ALTIN dhe Prof. ŞIMŞEK diskutuan mbi konkretizimin e shkëmbimit te stafit akademik dhe studentëve si dhe në lidhje me mundësi të tjera bashkëpunimi midis dy universiteteve.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share