arrow

news

Prof. Asoc. Dr. Bekir Ēınar mori pjesė nė konferencėn e dhjetė ndėrkombėtare: Integrimi ekonomik, konkurenca dhe bashkėpunimi, nė Opatija, Kroaci.

May 11th, 2015

Prof. Asoc. Dr. Bekir Ēınar mori pjesė nė konferencėn e dhjetė ndėrkombėtare: Integrimi ekonomik, konkurenca dhe bashkėpunimi,  nė Opatija, Kroaci.

Prof. Asoc. Dr. Bekir Ēınar mori pjesė nė konferencėn e dhjetė ndėrkombėtare: Integrimi ekonomik, konkurenca dhe bashkėpunimi, nė Opatija, Kroaci.

Prof. Asoc. Dr. Bekir Çınar pedagog në Departamentin e Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin Epoka mori pjesë në konferencën e dhjetë ndërkombëtare: Integrimi ekonomik, konkurenca dhe bashkëpunimi, mbajtur më 22-24 prill 2015 në Opatija, Kroaci.

Kjo konferencë shkencore ndërkombetare trajtoi integrimin ekonomik, konkurencën dhe bashkëpunimin në rajonin e Bosnjë - Hercegovinë dhe Ballkanin Perendimor.

Prof. Asoc. Dr. Bekir Çınar jo vetëm ishte i ftuar si folës kyç por edhe prezantoi një studim akademik me temë: “Procesi i integrimit të Shqipërisë: Cilësia e administrimit publik”.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share