arrow

news

Presidenti i FSHF-sė vizitoi Universitetin Epoka

December 9th, 2016

Presidenti i FSHF-sė vizitoi Universitetin Epoka

Presidenti i FSHF-sė vizitoi Universitetin Epoka

Z. Armand Duka, presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit vizitoi Universitetin Epoka. Ai diskutoi me studentët dhe stafin mbi momentet më të rëndësishme dhe vendimet më kritike në lidhje me futbollin shqiptar. Z. Duka gjithashtu ndau me audiencën edhe pikëpamjet e tij mbi performancën aktuale të Kombëtares Shqiptare të Futbollit si dhe mbi të ardhmen e saj. Në vijim, ai ndau me të pranishmit disa nga çështjet që lidhen me Ligën Shqiptare të futbollit si dhe i dha përgjigje disa nga pyetjeve të studentëve të pranishëm. 
Gjatë vizitës së tij në Universitetin Epoka, Z. Duka u takua me Rektorin, Sekretarin e Përgjithshëm si dhe me Dekanin e Studentëve të universitetit.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share