arrow

news

Pjesėtarėt e stafit akademik tė Universitetit “Epoka” zhvilluan njė takim me Drejtorin e Pėrgjithshėm tė Autorizuar tė INSTAT

December 10th, 2015

Pjesėtarėt e stafit akademik tė Universitetit “Epoka” zhvilluan njė takim me Drejtorin e  Pėrgjithshėm tė Autorizuar tė INSTAT

Pjesėtarėt e stafit akademik tė Universitetit “Epoka” zhvilluan njė takim me Drejtorin e Pėrgjithshėm tė Autorizuar tė INSTAT

Më 10 dhjetor, 2015, rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Gungor Turan dhe përgjegjësi i  Departamentit të Bankë-Financë të Universitetit “Epoka”, Assoc. Prof. Dr. Ugur Ergun, vizituan  Institutin e Statistikave (INSTAT). Gjatë vizitës së tyre, z. Turan dhe z. Ergun u takuan me Drejtorin e Përgjithshëm të Autorizuar të INSTAT-it, znj Mirela Muça dhe diskutuan  bashkëpunimet e mundshme mes universitetit tonë dhe INSTAT. Të dyja palët kanë theksuar  rëndësinë e bashkëpunimeve të tilla në shoqëri dhe kanë rënë dakord të përpiqen për hapa të  mëtejshme për bashkëpunim.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share