arrow

news

Pasdite nė Top Channel: Programet e Shkėmbimit nė Universitetin Epoka

February 19th, 2016

Programi televiziv “Pasdite në Top Channel” më 17 shkurt 2016 kishte të ftuar përfaqësues të Universitetit Epoka në një bashkëbisedim rreth mundësive të programeve të shkëmbimit që Universiteti u ofron studentëve të tij.
Të ftuar në studio ishin Alba Gërdeci, Përgjegjëse e Zyrës së Marrëdhënieve Ndërkombëtare, As. Prof. Dr. Arban Uka, Departamenti i Inxhinierisë Kompjuterike, Inva Nela, studente në Departamentint e Shkencave Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, e sapo kthyer nga programi i saj i shkëmbimit në Tallinn University of Technology, Estoni dhe Eglantina Preku, studente në Departamentin e Administrim Biznesit, fituese e programit të shkëmbimit për semestrin pasardhës drejt Universitetit të Shkencave të Aplikuara, në Mainz, Gjermani.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share