arrow

news

Njoftim rreth programit tė shkėmbimit tė studentėve me Universitetin Metropolitan tė Leeds

April 18th, 2013

Të nderuar studentë, 

Kemi kënaqësinë t’ju bëjmë me dijë se kanë nisut aplikimet për shkëmbimin e studentëve, pjesë e programit të  “Studime Jashtë Shtetit me Pagesë’. Ky program përfshin këto pika:

  • Studentët mund të ndjekin  studimet e tyre pranë Universitetit Leeds Metropolitan për 6 muaj ose një vit akademik
  • Studentët kanë të drejtë të zgjedhin lëndë pranë Universitetit Metropolitan të Leeds (ju lutemi shikoni aplikacionin ku mund të gjeni listën e lëndëve në dispozicion në: http://courses.leedsmet.ac.uk/main/search.htm )
  • Studentët do të përfitojnë kredite gjatë kohës së studimeve të tyre në Universitetin Metropolitan të Leeds
  • Pagesa për vitin akademik 2013-2014 është 4750 £ për semestër.

Programi i ‘Studimit Jashtë” është një mundësi shumë e mirë për studentët që dëshirojnë të kenë experiencë në kulturën dhe universitetet e Mbretërisë së Bashkuar.  Eksiztojnë një sërë aktivitetesh që ndihmojnë në integrimin e studentëve në jetën në Leeds, nëpërmjet programeve si International Social Network.

Studentet e interesuar për të aplikuar në këtë program duhet të plotësojnë formularin e aplikimit  dhe të bashkangjitin dokumentet e mëposhtme: 

  • Transkripti 
  • Kualifikime në Gjuhën Angleze
  • Referenca Akademike
  • Fotokopje të pasaportës

Jeni të lutur që të dërgoni aplikimet tuaja në adresën studyabroad@leedsmet.ac.uk

Ju mund të aplikoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm

FORMULARI 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share