arrow

news

Njoftim rreth prezantimeve tė raport-progresit mbi tezat e studentėve tė programit tė doktoraturės nė fakultetin FEA

January 31st, 2014

Në datat 4 dhe 5 shkurt 2014, Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxhinieriesë në Universitetin Epoka do të organizojë prezantimet e studenteve të programit të doktoraturës.

Studentët e programit të doktoraturës do të prezantojnë para anëtarëve të jurisë raport-progresin mbi tezën e secilit prej tyre në kontekst të studimeve në këtë program.

Prezantimet do të zhvillohen në këto dy data në sallën e konferencave dhe të gjithë studentët apo stafi i interesuar janë të ftuar të marrin pjesë.

Ne besojme që, ky është një hap i mirë për të përcuar më tej cilësinë e studimeve të doktoraturës në Universitetin tonë.

Orarin e detajuar për shpërndarjen në kohë të prezantimeve të studëntëve të doktoratures mund ta gjeni këtu.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share